Over Loetje

Zo’n 40 jaar geleden was Café Loetje een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, waar ook wel een uitsmijter, een bal gehakt of een portie kaas genuttigd kon worden. Toen bleek dat er steeds meer en meer behoefte was aan een ‘echt’ avondmaal, werd de ossenhaasbiefstuk geïntroduceerd.

De slagersachtergrond van Loetje kwam goed van pas. De biefstuk werd een groot succes. De biljarttafels maakten plaats voor gewone tafels en het ‘nieuwe’ eetcafé zat iedere dag vol met liefhebbers van dat heerlijke stukje vlees: ‘de biefstuk van Loetje’.

Inmiddels maken steeds meer mensen in de wereld kennis met de lekkerste biefstuk. Naast Café Loetje zijn er diverse andere Loetje restaurants in Nederland gevestigd. Loetje blijkt een groot aantal (inter)nationale fans te hebben en daar zijn we enorm trots op en blij mee!

Loetje is overigens niet alleen een restaurant. Er zijn ook Loetje hotels en Loetje (evenementen)zalen, waar vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen georganiseerd worden. Zowel zakelijk als privé.

© 2016 Loetje  |  Designed by i-match